دومین جلسه برگزاری رویداد تخصصی مشترک در حوزه سلامت با دانشگاه علوم پزشکی با حضور محمد علی نیزاری رئیس مرکز رشد جهاد دانشگاهی، سید رضا علوی، معاون فناوری مرکز و دکتر محسن چکی مدیر توسعه و فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
سیدرضا علوی ، معاون فناوری مرکز رشد و سلامت جهاد دانشگاهی در ابتدای جلسه عنوان (ششمین رویداد فرآفرین سلامت دیجیتال ) را برای عنوان این رویداد پیشنهاد داد و گفت 🙁 استارتاپی ها به سلامت دیجیتال ورود کنید) نیز شعاری است که برای این رویداد پیشنهاد میدهیم. سلامت دیجیتال را بررسی کردم و ۵ محور بهبود سبک زندگی ، آسان سازی دسترسی به خدمات سلامت ، ارتقا آموزش و ترویج سلامت ، مدیریت دانش مراکز سلامت و بهبود تشخیص و مراقبت سلامتی را برای این رویداد در نظر گرفتیم. که مدل های هر کدام را نیز مشخص کردیم.
دکتر چکی گفت: با توجه به مجازی بودن و عدم حضور دانشجو اگر موضوع ها محدود شوند و یک حیطه انتخاب شود بهتر است. این موارد را بررسی میکنیم و یک یا دو محور را انتخاب میکنیم.
علوی ادامه داد: حال که رویداد مجازی است پیشنهاد بعدی ما این است که آفلاین باشد که کیفیت آموزش بالاتر رود. گام نخست ثبت نام یا همان گرفتن اطلاعات اولیه از شرکت کننده است. در مرحله ثبت ایده، زمان مشخص است و سوالاتی مطرح خواهد شد که شرکت کننده باید پاسخ دهد.بعد از ثبت ایده ارزیابی اولیه انجام میشود که به طور مثال آیا ساختار رعایت شده است. بعد از نهایی شدن، رای گیری بین شرکت کنندگان انجام میشود و در نهایت ۳۰ درصد ایده ها (حدود ۱۰ تا ۱۵ ایده) به مرحله بعد راه مییابند. مرحله تیم سازی در ادامه فرایند نهایی سازی است که ایده های برتر به این مرحله می روند تا تیم ها روی آنها کار کنند. گام بعدی مدل سازی است که عمده آموزشها را شامل میشود در نهایت یک فیلم آموزشی ۵ دقیقهای ساخته وبرای داور ارسال میشود.
علوی گفت: برای داوری نیز ۴ گروه داوران استارتاپی ، داوران تخصصی در حوزههای تغذیه ،جراحی ، فیزیوتراپی و پرستاری، داوران کسب و کار در حوزههای تجهیزات پزشکی ، تجهیزات ورزشی ، تجهیزات آزمایشگاهی و هوش مصنوعی و داوران سرمایه گذاری پیشنهاد میدهیم.